fotoepilacija

Što je fotoepilacija?

Fotoepilacija (Intenzivno pulsirajuće svjetlo) je potpuno siguran, bezbolan, dugotrajan i brz tretman otklanjanja dlačica sa lica i tijela. Svjetlost se pretvara u toplinsku energiju koja se preko melanina u dlaci provodi do korjena dlake i trajno ga uništava. Da bi dlaka bila uništena važno je da se ona nalazi u fazi rasta (anagena faza). S obzirom da dlake nemaju jednak rast tj. rastu u fazama, potrebno je postupak otklanjanja dlačica ponoviti više puta. Broj tretmana ovisi o debljini i boji dlake te o području koji tretiramo. Postupak bi trebalo ponoviti u razmaku 3-4 tjedna.

Mogu li se dlačice trajno otkloniti?

Ovaj odgovor nije jednostavan!
Moramo znati da dlaka ima sposobnost regeneracije. Nakon obavljenih tretmana, upravo zbog sposobnosti regeneracije, postoji mogućnost da se u roku od godine dana dlačice ponovno pojave ali u jako malom broju i vrlo su tanke. Da bi spriječili njihovu obnovu potrebno je na tim djelovima ponoviti tretman.

Koliko tretmana treba napraviti?

IPL tretmani su jako učinkoviti u otklanjanju dlačica ali postoji mnogo faktora koji odlučuju o broju tretmana npr. kvaliteta uređaja, zdravstveno stanje klijenta (hormonalni poremećaj), debljina i boja dlake, te njihova osjetljivost i otpornost. Ovisi i o području koje tretiramo npr. dlake na nadusnicama su tanje i za njih je potreban veći broj tretmana nego npr. za bikini zonu. Svako područje ima specifičnu gustoću i debljinu dlake. Svaka osoba je individualac pa tako i broj tretmana varira od osobe do osobe.
U prosjeku potrebno je 6 tretmana, a taj broj varira od 4-8 tretmana.

O našem IPL aparatu:

Naš IPL-SHR aparat njemačkog je podrijetla (IPL-SHR Germany), provjerene kvalitete sa svim potrebnim certifikatima. Rezultati sa ovim aparatima su vrhunski sa dugogodišnjim iskustvom. Naš aparat novije je tehnologije i ima dodatno hlađenje kože što klijent osjeća kao ugodan i bezbolan tretman.

Trenutno na AKCIJI: 75% POPUST
Platite jedan tretman, dobijete još tri ista tretmana GRATIS
(ukupno 4 za cijenu jednog)

 

Cijele noge 1400 kn
Do koljena 600 kn
Bedra 800 kn
Bikini zona 300 kn
Braziliana 500 kn
Stražnjica cijela 500 kn
Anus 150 kn
Cijele ruke 600 kn
Pola ruku 350 kn
Prsa 500 kn
Stomak 400 kn
Trbušna linija 150 kn
Leđa – gornji dio 550 kn
Leđa – donji dio 550 kn
Vrat 400 kn
Ramena 450 kn
Oba pazuha 300 kn
Lice cijelo 550 kn
Brada 200 kn
Nausnice 150 kn
Zulufi 200 kn
Uši 150 kn