(mršavljenje, anticelulitni programi, masaže)

 

Njega tijelanjega tijela


Kako bi koža bila meka i glatka poput svile potrebna joj je njega i pažnja. Tretmani započinju pilingom cijelog tijela (uklanjanjem mrtvih stanica kože). Nakon toga se na tijelo nanosi hranjiva maska kako bi se koža nahranila. Na kraju, njega se nastavlja opuštajućom masažom.

Tretman Milk & Honey – peeling, maska, masaža, maslo
Milk & Honey maska pomaže očuvanju vitalnosti i elastičnosti kože. Usporava procese starenja kože, koja postaje napeta, na dodir nježna, glatka i mladenački svježa. Zamamni miris maske ima učinak na sva osjetila i vraća osjećaj opuštenosti.
Milk & Honey maslac s izvanrednim učinkom za njegu izrazito suhe, pothranjene i atrofirane kože, donosi intenzivnu hidrataciju i vitalizaciju kože, regenerira kožu te za jača imunološkog sustava kože.
220 kn
Kraljevski tretman 24 Ka zlatom (drenažni peeling, masaža uljem sa 24 Ka zlatom)
Raskošna anti-age njega pravim 24-karatnim zlatom je iznimna prilika da ublažite tragove vremena i osjećate se jedinstveno. Priuštite si nezaboravnu pomlađujuću njegu sa zaglađivanjem sitnih borica i učvršćivanjem kože. Ponudite svojoj koži zaštitu od starenja i vratite joj prirodan, blistav sjaj. Zlato aktivira elektrone u stanicama kože te potiče njihov rast i obnovu. Koža je napeta, gipka sa prirodnim mladenačkim sjajem.
240 kn
Peeling:
– parcijalno: 70 kn
– cijelog tijela (revitalizacija tijela): 120 kn
 

 

 

Masažemasaza

 


Učinak masaže je tjelesno i duhovno rasterećenje te duboka relaksacija. Ime potječe od arapske riječe “massa” što znači dodir. Snaga dodira ima povoljan utjecaj i blagotvoran učinak na čovjekovo psihofizičko stanje. Potiče se lučenje endorfina, hormona sreće i dobroga raspoloženja. Cilj masaže je opuštanje kompletnog organizima. Masažom se postiže se povrat snage, uspostavlja se ravnoteža duše i tijela, tijelo se učvršćuje i oblikuje. Uklanjaju se odumrle naslage kožnih stanica, koža se postepeno zateže i dobiva fleksibilnost.
U Emily Stil kozmetičkom salonu nudimo:

Relax masaža
– 30 min: 70 kn
– 60 min: 120 kn
– masaža leđa – 30 min – 70 kn
Medicinska masaža
– 30 min: 100 kn
Aroma relax masaža (Opuštajuća masaža uz eterična ulja)
– 75 min: 190 kn
Luksuzna relax masaža 24 Ka zlatom
– 60 min: 160 kn
Anticelulitna masaža
– 30 min: 80 kn
– 45 min: 120 kn
Vezivno-refleksna masaža
(posebna tehnika kojom djelujemo na vezivno tkivo i refleksnim putem stimuliramo mišić te učinkovito razbijamo masne naslage i fibrozni (tvrdokorni) celulit)
– 30 min: 100 kn
– 45 min: 140 kn

 

Anticelulitni programi i oblikovanje tijela

 


 

Radiofrekvencija tijela

 


(mršavljenje, tretiranje strija, podizanje stražnjice, zatezanje kože)radiofrekvencija tijela

Zahvaljujući napretku medicine danas možemo uspješno ukloniti celulit bez podvrgavanja operaciji. Radiofrekvencija djeluje na načelu kontrolirane akumukacije topline duboko u dermisu (srednji sloj kože). Ovo je neinvazivna metoda uklanjanja celulita, smanjivanja obujma, preoblikovanja tijela i zatezanja kože, kožnih nabora i ublažavanje strija. Uz to što se znatno smanjuje obujam, primjerice trbuha i do 10cm, višak kože se zateže i vraća u normalu, masni jastučići na bokovima se tope, a koža se zateže i uglađuje. Zbog regeneracije kolagena, vidljiva su poboljšanja u kvaliteti i strukturi kože.
Tretman radiofrekvencije je ugodan i bezbolan. Siguran je za sve tipove kože. Dokazano djeluje, a rezultati su dugotrajni. Potrebno je nekoliko tretmana kako bi se vidjeli rezultati.

Trajanje i cijene tretmana radiofrekvencije (oblikovanja tijela):
– 30 min: 180 kn
– 40 min: 220 kn
– 50 min: 260 kn


 

Elektrostimulacija

 


elektrostimulacija tijela
Tretman elektrostimulacije stimulira mišiće u jednakim intervalima. Na taj način se troši energija iz masnih naslaga, učvrćuje muskulatura i potiče limfni tok. Mišićima se vraća tonus i čvrstoća te se otklanja izgled narančine kože.
Mišićne kontrakcije se odvijaju putem elektroda koje se postavljaju na problematične, ciljane djelove tijela sa nakupinama masnog tkiva i celulita.

Trajanje i cijene tretmana elektrostimulacije (oblikovanja tijela):
– parcijalno (vrat i ramena, ramena i ruke, stomak, butine)
– 30 min: 80 kn
– 45 min: 120 kn


 

Limfna drenaža

 


limfna drenaža
Limfna drenaža se koristi u gotovo svakom programu mršavljenja i uklanjanja celulita.
Djeluje na način da nježnim, ritmičnim valovima tlaka po principu isprekidane pneumatske kompresije (pressoterapije) pokreće usporenu limfa i potiče njenu drenaža kroz limfne putove.
Limfna drenaža otklanja simptome teških, natečenih i umornih nogu koje često osjećamo zbog dugotrajnog sjedenja ili stajanja. Pozitivno djeluje na cijeli organizam; pospješuje detoksikaciju, osnažuje imuni sustav, prevenira i pomaže kod problema sa proširenim venama i kapilarima. Također je neizostavna kod tretmana mršavljenja i uklanjanja celulita.
Tretman je ugodan i neinvazivan.

U ponudi salona Emily Stil imamo:

Limfna drenaža + infra red deka – preso terapija (detoksikacija):
– 30 min: 60 kn
– 45 min: 80 kn


 

Tretmani vakumom (sa ultrazvukom)

Tretmani vakumom su bitni dio svakog anticelulitnog tretmana. Usisavanje tkiva u ventuze omogućuje brži dotok kisika u stanicu. Vrši se brza izmjena. Otpadne stvari odlaze iz međustaničnog prostora i organizam se oslobađa. Koža postaje zdravija i napetija, a celulit se gubi.

Ultrazvuk: ultrazvučni val snažnim mikromasažama razbija celulitne nakupine

Tretmani vakumom (sa ultrazvukom):
– 30 min: 100 kn
– 45 min: 140 kn


 

Kavitacija

 


kavitacija
Kavitacija omogućuje brzo, sigurno i učinkovito oblikovanje tijela uklanjanjem masnih naslaga. Smatra se jednim od najmoćnijih mehanizama pomoću kojega se uništavaju masne ćelije. Tretman je neinvazivan i bezbolan usmjeren na problematične djelove tijela sa kojim ni djetom ni vježbanjem ne možemo smanjiti masne naslage. Rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a daljnji postupci i tretmani dodatno smanjuju opseg tretiranog područja. (Po tretmanu se gubi 2-6cm obujma.)

Tretman kavitacije uključuje:
– kavitacija (40 min)
– vakum (20 min)
– ručna masaža (30 min)
– limfna drenaža (30 min)

cijena tretmana: 500 kn


 

Maderoterapija

 

maderoterapija

Maderoterapija je masaža drvenim valjcima koja je kod nas stigla iz daleke Kolumbije. Maderoterapija je metoda učinkovitog otklanjanja sve vrste celulita, smanjuje narančinu koru na kritičnim djelovima tijela te smanjuje obujam tretiranog područja.
Maderoterapija pomaže i kod problema s tonusom mišića i kože, te poboljšava cirkulaciju, ima drenažni učinak tako da izbacuje višak vode iz tijela.
Rezultati su brzo vidljivi, već nakon jednog ili dva tretmana ali za značajnije rezultate preporučuje se barem 10 tretmana. Ova metoda se ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama.

15 min – 70kn
30 min – 130kn
40 min – 160kn
50 min – 190kn
60 min – 220kn

Paketi od 10 tretmana
10x15min – 400kn
10x30min – 700kn
10x40min – 900kn
10x50min – 1100kn
10x60min – 1300kn

Maderoterapija + limfna drenaža + bršljanov gel
10x45min – 700kn
10x60min – 1000kn
10x70min – 1200kn
10x80min – 1400kn
10x90min – 1600kn

 


 

Ostali anticelulitni programi i oblikovanje tijela

Ručna anticelulitna masaža (30 – 45 min) 80 – 120 kn
Ručna anticelulitna masaža + termodeka (bršljanov gel) 140 kn
Drenaige maska + termodeka* 
cijelo tijelo
noge
210 kn
120 kn
Termalno blato + termodeka*
cijelo tijelo
noge
160 kn
100 kn

*Termo deka potiče otvaranje pora kože i izbacivanje toksina, pojačava površinsku cirkulaciju, zaglađuje i učvršćuje kožu.