Tretmani lica

 

tretmani lica, njega lica, čišćenjeTretmani lica koje nudimo u našem salonu su prilagođeni tipu kože svakog klijenta. Ne uključuju samo čišćenje kože od viška sebuma i nečistoće već i hidratiziraju kožu, stimuliraju produkciju kolagena i elastina te usporavaju stvaranje bora i starenje kože.
Kod nas možete obaviti i specijalne tretmane lica kao mikrodermoabrazija, radiofrekvencija lica te face lifting vakumom.

 

 

 

Tretmani tijela

 

tretmani tijela, masaža, anticelulitni tretmaniNačin življenja i svakodnevni stres se nakon nekog vremena odražava na koži i potrebna joj je hidratizacija i njega. U salonu nudimo različite tretmane koji će održati Vaše tijelo u savršenom stanju. Peeling tijela, razne maske za tijelo, masaže, anticelulitni tretmani, elektrostimulacija tijela, limfna drenaža, ultrazvuk i tretmani vakumom.

 

 

 

Depilacija

 

tretmani tijela, depilacijaSvi žudimo za glatkom i mekanom kožom. Riješite se dlačica brzo i kvalitetno. Prepustite se stručnjacima i osjećajte se ugodnije u svom tijelu. U salonu nudimo depilacije hladnim voskom te šećernom pastom.